Ga naar de hoofdinhoud

Hoe werkt het declareren van (reis)kosten?

Belangrijk: een bon (ook wel kwitantie) is vereist om de declaratie uit te betalen. Op een bon moeten de datum, het bedrag en de BTW vermeld zijn. Anders kunnen wij hem niet inboeken en kunnen wij het niet uitbetalen. Mocht een bonnenprinter het niet doen, stuur dan een mailtje naar het bedrijf. Zij kunnen een kopie van de bon toesturen. De kosten die gedeclareerd kunnen worden zijn:

  • Parkeerkosten, wanneer de relatie geen gratis parkeerplaats heeft én in de omschrijving niet staat waar je gratis kunt parkeren

  • Brandstofkosten, wanneer de tankpas niet werkt én het een auto van The Keepers is die getankt wordt. Let op: het moet bij een AVIA tankstation zijn. Het dichtstbijzijnd bij kantoor Breda is AVIA Belcrumweg en in Tilburg is het AVIA Spoorlaan

  • OV-kosten, wanneer er geen auto beschikbaar is. De hoogte van het bedrag is altijd maximaal het bedrag tussen kantoor Breda en de relatie. Het reisoverzicht downloaden bij NS? Zie hieronder.

  • Reiskosten eigen auto, wanneer het is overlegd met kantoor. Het bedrag is €0,19 per km en het maximum aantal kilometers wat gecompenseerd wordt, is de afstand tussen kantoor Breda en de relatie.

NS reisoverzicht downloaden

Ga naar de site van ns of ov en log in. Ga naar "Reishistorie" en vink de reis aan die je wilt declareren. Druk op: "Maak pdf aan" en stuur deze naar de planning toe. Een schermafbeelding van de reis die je hebt gemaakt is niet voldoende. Het moet een declaratie zijn.

Doorgeven en moment van uitbetaling declaratie

De declaratie wordt tegelijkertijd met de verloning uitbetaald, uiterlijk vrijdag 08:00 van de volgende week. Mocht je het geld eerder nodig hebben, zorgen wij dat t zo snel mogelijk op je rekening staat. Het aanleveren van een declaratie kan tot maandag 17:00.