Ga naar de hoofdinhoud

Hoe plan ik diensten in?

Klik de dienst aan waarin je geïnteresseerd bent en kijk goed of je de vereiste vaardigheden beheerst en over de kleding beschikt. De vereisten staan in de omschrijving van de relatie zelf. Dus klik op: "[Klant] bekijken" en lees de briefing goed door.

Als je de briefing hebt gecheckt, meld je je aan op de dienst. Wij doen een laatste check en keuren de inplanning goed. Dit gebeurt doordeweeks tussen 09:00 en 17:30 meestal binnen 4 werkuren. In het weekend worden geen inplanningen goedgekeurd, dat gebeurt op de maandag. Heb je je last minute aangemeld? Stuur dan een appje naar de planningstelefoon om de dienst goed te keuren.

Zit je in de talentpool? Dan wordt je dienst automatisch goedgekeurd.

Aanmelden voor een dienst betekent ook dat je daadwerkelijk de dienst gaat werken. De aanmelding is rechtstreeks te zien bij het bedrijf. Heb je een verkeerde dienst aangeklikt? Dan graag meteen contact opnemen met de community manager. Je hebt 2 uur om dit te doen, anders wordt het als een aanmelding gezien.

Belangrijk voor je dienst:

  • Kijk waar je moet verzamelen en kijk in de omschrijving van de relatie hoeveel minuten voor de meldtijd je op kantoor moet verzamelen. Als je van te voren langs wilt komen voor een koffietje, gezellig! Kom dan 10 minuutjes eerder. De verzameltijd op kantoor staat in de briefing van de relatie en dit is de vertrektijd.

  • Neem de kledingvoorschriften goed door, twijfel je? Kijk dan onder het kopje kledingvoorschriften.

  • Aankomst op locatie: bij binnenkomst stel je je voor aan de eerste medewerker die je ziet en anders aan de bar. Vertel dat je via The Keepers hier komt werken.

  • Heb je niet zoveel ervaring? Geef dit aan en laat weten dat je het graag wil leren.