Ga naar de hoofdinhoud

Kan ik rechtstreeks naar de locatie vanuit Tilburg?

We hebben twee vestigingen: een in Breda en een in Tilburg. In de omschrijving staat hoe je op de locatie komt. In de basis verzamel je op kantoor in Breda. Mocht een dienst in het centrum van Breda of Tilburg zijn, mag je altijd rechtstreeks gaan. Is er een auto nodig voor de dienst? Dan verzamel je op kantoor in Breda.

Wanneer de verzameltijd doordeweeks tussen 09:00 en 17:00 is én er een auto nodig is (buiten Breda of Tilburg), verzamel je altijd op kantoor. Is het daarbuiten? Dan wordt er contact opgenomen met degene die een rijbewijs heeft om de sleutel doordeweeks tijdens kantoortijden op te halen. Buiten kantoortijden verzamel je op de parkeerplaats (Valkenstraat 5, Breda)

Na de dienst zorg je dat de auto klaar is voor de volgende groep om te gebruiken, dus: wanneer de tank halfvol of leger is, tank je bij een AVIA tankstation met de tankpas (zie tanken). Je zorgt dat de lichten van de auto uitstaan, er juist geparkeerd is en de auto schoon is. Alles check? Dan mag de autosleutel meteen na het parkeren door de brievenbus van kantoor. Neem de sleutel dus nooit mee naar huis.