Ga naar de hoofdinhoud

Hoe meld ik mij ziek?

Wij gaan ervan uit dat wanneer je je ziek meldt dat je ook echt ziek bent. Teveel gedronken, moe, druk met school, iets dubbel gepland of licht verkouden (negatief getest), is niet ziek zijn. Neem je verantwoordelijkheid en probeer naar beste kunnen alsnog de dienst te werken.

Wanneer je merkt dat je ziek bent, meld je je meteen af. Dus niet wachten tot het laatste moment. De uiterlijke deadline is om 08:00 's ochtends op de dag van de dienst. Doordeweeks zijn we tussen 07:45 en 08:00 telefonisch bereikbaar voor ziekmeldingen. Bel dus niet om 23:00 's avonds de dag van te voren of om 3 uur 's nachts. Een ziekmelding is alleen geldig wanneer je uiterlijk in dit tijdvak belt. Heb je ons eerder op de hoogte gesteld en hebben wij je ziekmelding bevestigd, hoe je niet meer te bellen.

Ben je in het weekend ziek? Bel dan de relatie rechtstreeks en meld je daar af. Neem zo vaak contact met ze op totdat je ze te pakken hebt gekregen en stel ons er ook van op de hoogte. Verrassingen mogen niet en worden gezien als "No Show"

Belangrijk: bespreek met je collega's die ook zijn ingepland of zij wel naar de dienst kunnen komen zonder jou. Het kan namelijk zijn dat jij de enige met rijbewijs en/of de autosleutel bent. Regel het goed voor je collega's zodat zij op tijd op pad kunnen.